Diensten

Website Beheer

Gehackte website, updates die niet willen lukken of wilt u gewoon iets aanpassen op uw site? 9o iT biedt support bij veel CMS systemen, waaronder WordPress, Joomla en osCommerce. Ook verzorgen wij uitleg en trainingen over het gebruik van deze systemen op aanvraag.

Op aanvraag is het mogelijk om bij 9o iT vaste onderhoudscontracten af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand voeren wij dan het beheer ( updates, back-ups ) van uw website uit.

Server Beheer

Heeft u een server op kantoor of maakt u gebruik van een Virtual Private Server (VPS)? Dan bent u bekend met het onderhoud dat deze servers nodig hebben. 9o iT levert zowel incidenteel als vast support op VPS en fysieke servers. Bij ons kunt u terecht met vragen en advies omtrent software, hardware en leveranciers / aanbieders.

Wij verzorgen zowel optimalisatie, beveiliging, updates en monitoring voor uw servers. 9o iT levert ook kant en klare VPS servers eventueel met of zonder vast onderhoudscontract.

Netwerk Beheer

Onder netwerk en infra beheer vallen alle diensten die u verbinden met andere mensen. 9o iT biedt hulp bij optimalisatie, updates en monitoring van servers. Ook kunnen wij VPS servers opzetten, zowel met- als zonder onderhoudscontract.

Wij verzorgen netwerkdiensten zoals WiFi, gasten WiFi, online en offline back-ups van uw data en andere netwerk gerelateerde diensten.

Meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op.

 

Contact